Sunday, 23 September 2018

Prijzen Discjockey

  • Category: DJ
  • Published: Tuesday, 10 November 2015 23:02
  • Written by Super User
  • Hits: 1367
Voor standaard configuraties binnen West-Vlaanderen geldt er één vaste prijs.
Of uw feest nu vroeg of laat afgelopen is, u weet op voorhand exact hoeveel u betaalt.
De prijs omvat een volledige service met levering, plaatsing, afbraak en afhaling van het materiaal in samenspraak met u of het feestadres. De DJ zelf is natuurlijk ook in de prijs inbegrepen, net als zijn expertise om uw feest optimaal te laten slagen.

Er wordt gegarandeerd enkel legaal verkregen muziek gespeeld van de beste opname kwaliteit. Indien u een speciaal verzoek mocht hebben dat niet in de database zit van de muziek, laat u dit dan eenvoudig op voorhand weten en ik zorg ervoor dat dit gedownload wordt, of u kan het ook altijd meebrengen op CD. Hiervoor hoeft u dan uiteraard ook niet bij te betalen.

---

Dit alles bied ik u aan tegen de zeer commerciële prijs van 350 euro, alles inclusief. Voor opdrachten buiten West-Vlaanderen komt er een supplement bij van 0.40 euro per km (vanaf Houthulst) Voor bijkomende verzoeken zoals extra licht of geluid, kan u prijs aanvragen via het contactformulier. Graag beantwoord ik al uw vragen en suggesties. Ik sta open voor uw ideeën, het is immers uw feest !